Light Pink Pointer

22 Mayıs 2021 Cumartesi

8 Dakika: Yok Olmak Sadece Bir Başlangıçtı! | Kitap Yorumu

 Hepinize selamlar. Bugün sizlere Blogger’da kitaplar hakkında yorumlarını dile getiren oldukça değerli bir arkadaşımız olan İrem Can’ın çıkardığı “8 Dakika” isimli kitabını inceliyorum. Umarım bu incelememden hoşnut kalırsınız. İrem Can’ın bloğuna ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ne anlatıyor?

İngiltere’de başarılı bir gazeteci olan Melisa, herkesin ona seslendiği adıyla Mel, Profesör Backer’ın kendisine verdiği doğum günü hediyesi üzerine “Korunaklı Şehir” olarak bilinen İzlanda’daki bir yere araştırma yapmak üzere seyahat eder. “Korunaklı Şehir” bir efsane olarak geçse de Melisa bu efsanenin arkasındaki sırrı ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ama karşılaşacağı engeller hayatını kökünden değiştirecektir ve sonunu göremediği bu
maceraya doğru engellenemez bir şekilde çekilecektir…

Benim düşüncelerim neler?
Öncelikle İrem Can adına çok mutlu olduğumu belirtmeliyim. Blogger’da yazılar yayımlayıp sonrasında kitap bastıran arkadaşlarımızı desteklememiz gerektiğini düşünüyorum.

Kitabın konusu hoştu. 97 sayfalık kısa bir kitaptı. Yolculukta yanına alıp kahve eşliğinde okumalıktı.

Yazım yanlışları ve çoğu yerde cümleler devrikti. Ama ilk kitabı olduğu için zamanla düzeleceğini düşünüyorum.

Kitap kapağındaki görsel oldukça güzel ama yayınevi keşke dergi kapağı gibi değil de daha düzgün bir şekilde ayarlasaymış kapak yapısını.

Kitabın sonu merakta bırakacak bir şekilde bittiği için devam kitabı çıkar diye düşünüyorum. Umuyorum ki de çıkar.

Dediğim gibi Blogger’da yazılar yayımlayıp sonrasında kitap bastıran arkadaşlarımızı desteklememiz gerektiğini düşünüyorum bundan dolayı da İrem Can’ın kitabını alıp heyecanla bugün başlayıp bugün içerisinde bitirdim.

Umuyorum daha nice kitaplar yazar ve kendisini olabilecek en iyi şekilde geliştirir. Biraz geç olsa da hayırlı olsun diyeyim buradan kendisine. Ellerine ve emeğine sağlık!

İncelememi okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Kendinize çok dikkat edin, sağlıcakla ve sevgiyle kalın. İrem Can’ın bloğuna da uğramayı unutmayın!


Bu kitaba puanım: 7/10


14 yorum:

  1. Ben sonradan keşfedip okuyanlardanım ve çok beğendim:-) Bir blog arkadaşımız tarafından yazılmış olması da ayrıca anlamlı ve mutluluk verici:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mutluluk verici. Umuyorum çok daha iyi yerlere gelir, nice kitapları çıkar. :))

      Sil
  2. O zaman şimdiden hayırlı olsun! :))

    YanıtlaSil
  3. Yorumun için çok teşekkür ederim. Beğenmene de ayrıca çok mutlu oldum. Tahmin ettiğin gibi ikinci kitap ve serinin son kitabı gelecek. Hem daha uzun ve sürükleyici hem de daha ilgi çekici derin mevzularla. Tekrardan kitabımı okuyup paylaştığın için çok teşekkür ederim. 😍🤩😘🥰

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. İkinci kitabı da sabırsızlıkla beklediğimi belirtmeliyim. Bakalım neler olacak? Koskocaman sevgiler! :))

      Sil
    2. Ya..... 😍😍😍😍😍

      Sil
  4. oooo okuycam tabisi ben de :) güzeldir tabisi mutlakaa :)

    YanıtlaSil
  5. mel e neler oluyor acaba. yayınevinin editörü yok demekki, düzeltme yapmamış, baskıdan önce, devamı gelcekse daha da iyi o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mel'in başıma gelecekleri ben de merakla bekliyorum. Devamı için çok umutluyum. ;)

      Sil
  6. Pazar günü gazetede! 😅😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum!!! 🤍💜

      Sil
  7. 8 dakika okunacaklar listemde. İremciğimi tekrar tekrar kutluyorum. Başarıları daim olsun. Bu güzel tanıtım ve paylaşım için çok teşekkürler 😊🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Daha nice kitapları çıkması dileğiyle hep destekçisiyiz. 😊🌸

      Sil