Light Pink Pointer

31 Aralık 2019 Salı

Biri 2020 Mi Dedi?


Hepinize selamlar! Bugün bir kitap incelemesi ile değil bir yeni yıl yazısıyla karşınızdayım. Bu yazımda sizlere 2020’den neler beklediğimi, 2019’umun nasıl geçtiğini ve yaşadığım, benim için unutulmaz olan anılarımı yazmayı planlıyorum. Eee o zaman yazayım hemen!


2019 benim için engebeli bir yol gibi geçti. Yaşanmasını istemediğim birçok şey yaşadım. Şöyle yapsam acaba nasıl düşünürlerle geçti. Bazen kendimden çok başkasının kırılıp kırılmayacağını düşündüm. Bunlar olsun istemezdim. Ama bunlar olmasaydı şu an burada bu konuşma gerçekleşmeyecekti ve ben burada olmaktan hiçbir şekilde pişman değilim. Geçen sene tam bugün bloğuma ilk incelememi yazmıştım. Yani aslında bugün bloğumun 1. yılı. Blogger benim hayatımın dönüm noktalarından birisi diyebileceğim kadar önemli benim için. Çünkü okuduklarımı, izlediklerimi ve hissettiklerimi beni okuyan şahane insanlarla paylaşma fikri gerçekten inanılmaz. İncelemelerimi takdir eden insanları gördükçe daha da mutlu oluyorum. Yazdıkları yorumlarıyla yüzümü güldürten, incelemelerimi okuyan herkese çok  ama çok teşekkür ediyorum! Siz 2019’un bana verdiği en güzel hediyesiniz!

2020’den beklediklerim şeylere geçecek olursak…

Kadına şiddetin ülkemizde daha ağır yargılamalarının olmasını istiyorum. Sadece kadına değil hayvana şiddet konusunda da aynı düşüncelerim geçerli. Hayvana şiddet sadece 2 yıl kadar bir hapis süresine sahip olmamalı. Uzatılmalı bu süre. Kısacası haberlerde karşılaştığımız skandalların son bulmasını istiyorum. Elbette bazı cahil insanlar akıllanmayacaklar, o pis zihniyetleriyle etrafa zarar vermeye devam edecekler ama biz onları engellemedikçe aslında bu devam edecek. Bir farkındalık oluşmasını istiyorum 2020’de.
2020’den bir diğer beklediğim şeyse belki çok klasik olacak ama sağlık, huzur ve mutluluk. Yorucu bir yıl olan 2019’un bana yaşattıklarından sonra 2020’nin bana iyi gelmesini umuyorum. :) 

Hayatımda sahip olduğum, değer verdiğim insanların kırılmalarını ve üzülmelerini istemiyorum. 2020’nin onlar için mükemmel ve umut dolu geçmesini istiyorum.


Gelelim şimdi de beni mutlu eden anılara…


Beni mutlu eden anılarımdan bir tanesi de 8 yıllık en iyi arkadaşlarımla geçirdiğim zamanlar. Birbirimizde yatılı kaldığımız geceler, destek olduğumuz, çevredekilerin bize dik dik bakmasını sağladığımız o yüksek sesli kahkahalarımız… Hepsi benim için çok ama çok değerli. Onları deli gibi seviyorum!

Aynı zamanda daha sadece 2 ya da 2 buçuk yıldır tanıdığım arkadaşlarım… Sizlere gelecek olursak siz benim için birer aile gibisiniz. Bana destek verdiğiniz her zaman, yanımda olduğunuz her dakika için size teşekkür ederim. Sizi çoooook seviyorum!


Ve siz değerli okuyucularım, bunu tekrardan söylemek istiyorum ki iyi ki varsınız. Hepinize bana kattığınız her şey için minnettarım. Umarım 2020 size iyilik, mutluluk ve daha dilediğiniz birçok harika şeyi peşinden getirir. 

Kısacası burada yazımı sonlandırmam gerekirse, hayatıma giren herkese çok ama çok teşekkür ederim!

Bu geceye birkaç şarkı armağan etmek istiyorum umarım hoşunuza gider!


10 yorum:

  1. Ne güzel dilekler yazmışsın, katılmamam mümkün değil. Ben 2020 den inanılmaz umutluyum. Hissediyorum güzel şeyler olacak :) Tüm sevdiklerinle mükemmel bir yıl geçirmeni diliyorum. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sevgili Momentos! :)
      Evet ben de ümitliyim sanki bu yıl biraz daha farklı olacak gibi. Hayırlısı ne ise o olsun diyeyim :)
      Umarım sende sevdiklerinle harika bir yıl geçirirsin. Yeni yılın kutlu olsun! :)

      Sil
  2. birinci yııl oleey oleeey oleey. ay ben de seni çok seviyore zateeen :) eveet sağlık huzur, ailene deee :) şiddet haklısın :) ay bu yılın daha kolay geçsin o zamaaaan dua edeyim ben de sanaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiiiiiiiiim! :)
      Ben de seni çok seviyoreeeee!
      Umarım hepimizin 2020'si çok güzel geçerrrrr! :)

      Sil
  3. arkadaşların oleeey, sekiz yıllık ve daha yenileer onlarla hep kahkaha at baksınlaar. blog ailemiz de hoş ki eveet, sen de hep bizimle ol kiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hep beraber hep kahkahalarla güleriz deep!
      Siz de umarım hep benimle olursunuzzz! :)

      Sil
  4. şarkıların hepsiniiii dinleme listeme alıcaam. sedef ve alec seviyom zateeeen :) thanx şarkılar içiiiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok teşekkür ederim asıl yorumlarınla beni gülümsettiğin için :)
      Bakalım beğenecek misin şarkıları :)

      Sil
  5. Nice yıllara diyeyim blogun için! Yeni arkadaşlıklar ve güzel anıların ile büyüsün , artsın dilerim hem blogun hemde yaşanacak yeni yılların.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim!
      Umarım hepimizin yeni yılı yeni arkadaşlıklar, yeni umutlar ve yeni başlangıçlarla geçer diyeyim o zaman!
      Tekrardan çok teşekkür ederim Yeni yılın kutlu olsun! :)

      Sil