Light Pink Pointer

20 Şubat 2019 Çarşamba

Sierra Burgess Is A Loser | Film Yorumu


Uzun bir süreden sonra herkese tekrardan selamlar! Bugün yine bir Netflix filmi olan “Sierra Burgess Is A Loser” isimli filmin incelemesini yazıyorum. Başrollerde Shannon Purser, Noah Centineo, Kristine Frøseth, RJ Cyler, Chrissy Metz, Lea Thompson, Alan Ruck, Will Peltz, Loretta Devine, Alice Lee, Geoff Stuldts, Mary Pat Gleason ve Matt Malloy yer almaktadır. O zaman hemen incelememize geçelim!

Ne anlatıyor?   

Sierra Burgess isimli genç kız fiziksel kusurlarından dolayı(kilosu, yüzü…) pek sevilmemektedir. Tek dostu Dan olan genç kızın hayatında pek de heyecan yoktur. Normal bir şekilde ilerleyen hayatına devam ederken Veronica isimli okulun popüler ve en güzel kızı ile aralarında bir atışma olunca, Veronica bunu gururuna yediremez. Veronica bir kafede arkadaşlarıyla otururken yanına gelen genç ondan etkilenir ve numarasını ister. Veronica ise Sierra ile olan atışmalarından dolayı kendi numarası yerine Sierra’nın numarasını verir. 

Gencin adı ise Jamey. Jamey Sierra’ya mesaj çeker. Sierra’da ona cevap verir ve böylece aralarında bir sohbet oluşmaya başlar. Ama sorun şudur ki Jamey Sierra yerine Veronica ile konuştuğunu zannetmektedir. Yani Veronica’nın kendi numarasını verdiğini sanar. Sierra ve Jamey olayı iyice ilerletir. Sierra gencin kendini Veronica sandığını anlamaktadır ama Sierra gençten hoşlanmaya başladığından dolayı Veronica rolünü oynamaya başlar. Veronica ile bir anlaşma yaparlar ve beraber olabildiğince iyi bir şekilde olayı hallederler. Mesajlaşmalar üzerinden yürüyen bu ilişki uzun bir süre böyle devam eder. Sierra’nın en iyi arkadaşı Dan, Sierra’nın yaptığını yanlış bulmasına rağmen Sierra onu takmamaktadır.

Sierra okulunda gayet başarılıdır peki sizce bu aşk konusunda da başarılı olabilecek mi? Bu cevap için filmi izlemeniz gerekiyor. Şimdiden iyi seyirler dilerim!

Benim düşüncelerim neler?

İlk Netflix filmlerimden biri olan “Sierra Burgess Is A Loser” kesinlikle hayatımın dönüm noktalarından biriydi. İnsanların dış görünüşüne göre değil içindeki iyiliğe göre yargılamamızı anlatan mükemmel bir film. Oyuncuların harika rol yetenekleri ile bu film kendini unutulmaz yapıyor!  

5 yorum:

  1. Canım netflixin canım romantik filmleri... Geçenlerde hayatımın Lara Jean'inki gibi olmasını isteyip 5 mektup yazdım! Şaka şaka hiç yapar mıyım öyle şey. (Yalnızca iki tane var henüz.) :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Hayatınızın istediğiniz gibi olması dileğiyle o zaman!

      Sil
  2. Çok Teşekkür ederim. Bloğunuza mutlaka bakacağım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. blogunuzu yeni keşfettim ve sizi izlemeye aldım sizi de bloguma bekliyorum :) https://selenyldrm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar! İlk öncelikle bloğuma hoşgeldiniz. Umarım bloğum hoşunuza gider. Bloğunuza kesinlikle bakacağım. Sevgiyle kalın! :)

      Sil