Light Pink Pointer

19 Mart 2019 Salı

Sevdiğim Tüm Erkeklere | Film Yorumu


Selamlar! Bugün uzun bir aradan sonra tekrardan bloğuma girebildim. Her ne kadar eskiden izlemiş olsam da “Sevdiğim Tüm Erkeklere” adlı filmin incelemesini yazmam gerektiğini düşündüm.  Bir Netflix filmi olan bu film, Susan Johnson yönetmenliğinde mükemmel bir şekilde karşımızda duruyor.  O zaman daha fazla uzatmadan incelemeye geçelim!

Ne anlatıyor?

Lara Jean isimli genç kız, bütün hayatı boyunca âşık olduğu tüm erkeklere mektup yazmış ve bunları küçük bir kutuda saklamıştır. Toplam 5 mektup vardır. Tabii ki bu mektupları göndermemiş ve gönderme gibi de bir amacı yoktur.  Ama bir gün Lara Jean’in yazdığı bu aşk mektupları sahiplerine postalanmıştır. Lara Jean bu olaya şaşırır çünkü 5 mektubu da odasındaki küçük kutuda güvendeydi. Normal olarak da bu mektupların sahipleri Lara’nın kendilerinden hoşlandığını düşünürler. Lara Jean’in hayatı bir anda karmakarışık bir hal alır. Lara Jean bu olayı toparlamaya çalışırken ister istemez aşka da yelken açmış olur. Peki, sizce mektupları kim gönderdi? Ve gönderen kişi neden gönderdi? Hepsi ve daha fazlası için hemen filmi izlemelisiniz. İyi seyirler dilerim!


Benim düşüncelerim neler?

Filmdeki en sevdiğim şey olay örgüsünün güzel bir şekilde kurgulanıp harika bir şekilde karşımıza sunulması. Oyuncuların oynadıkları rolün hakkını vermeleri de bu filmi efsaneleştiriyor. Umarım siz de beğenirsiniz. Tekrardan iyi seyirler!

Yoğunluktan dolayı bu incelemem biraz kısa olmuş olabilir. Umarım anlayışla karşılarsınız. Sevgiyle kalın!

Oyuncular
Noah Centineo, Lana Condor, Israel Broussard, Janel Parrish, Anna Cathcard, John Corbett, Emilija Baranac, King Bach, Madeleine Arthur, Trezzo Mahoro, Yael Yurman, June B. Wilde, Jordan Burtchett ve Julia Benson. 

1 yorum: